Köpevillkor

OBS har du problem med rabattkoden ?

Det kan vara så att du använder explorer som webbläsare, den uppdateras inte längre så använd gärna en annan webbläsare. Tänk på att minimun orden är 50kr även efter ev rabatter, så även då kan din rabattkod sluta fungera, var även noga med att skriva av exakt rätt kod. Kontaka mig om det inte fungerar, så drar jag av koden i efterhand,

Kram Hedvik

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Lägsta order summa är 50 kr.

Fraktvillkor frakten är gratis om du beställer för 400kr eller mera,. Vid beställningar under 400kr tillkommer frakt med 39kr.

Det händer att lagersaldo är fel och jag inte kan leverera en vara du beställt. Skulle detta hända har jag rätt att stryka denna vara från beställningen och skicka resten.  Jag återbetalar då för den slutsålda varan. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Garantier och service

1 års garanti på tråden.

Armbandens elastiskatråd går ibland sönder, samla då ihop det du har kvar och sänd ditt armband tillbaka till mig så lagar jag eller ersätter jag ditt armband. Glöm inte ange ditt namn och adress.

Sänd till

Livskraft Www.Hedvik.se

Hedvik Madsen 

Korsängsgatan 71

74949 Enköping.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Leveranser

Leveranstiden 2 till 3 vardagar.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Kontakta mig om du har några frågor

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.