Beskyddande Nät

Det är bra att börja med att skapa ett beskyddande nät runt till hem. Bor du i hus så gräver du ner en svart turmalin i varje ytter hörn av ditt hus. Bor du i lägenhet eller inte har möjlighet att gräva ner stenarna så lägger du en sten i varje ytter hörn på lägenheten så du skapar ett nät den vägen.

En rå bergskristall sten eller spets i varje fönster, ger huset en härlig helande och positiv energi ,men skyddar även mot negativ energi från att smita in genom fönstret.

Hallen

Även här är det bra att lägga en svart turmalin som stoppar all negativ energi från att komma in genom dörren. En även en Rökkvarts innanför dörren ger dig beskydd mot det negativa och omvandlar dem istället positiva energier.

Karneol innanför dörren hjälper dig vara kreativ med din ekonomiska situation, du blir inte rik , men den ser till med hjälp av sin kreativa energi att det alltid är en jämn energi av inkomster och utgifter i hemmet.

Sovrummet

Här behöver du se upp så inte stenarna stör din sömn, använd inte högfrekventa stenar eller ha dom under kudden. Ha heller några få utvalda stenar. Råa, tumlade, klot eller spetsar som inte pekar mot dig , men undvik pyramider i sovrummet.

I sovrummet vill vi ha kärleksfulla lugna energier som skapar harmoni. En Ametist och en Rosenkvarts gärna råa placerade bredvid varenda ger ditt sovrum en kärleksfull energi och balans i ditt samliv, om du har en parten att dela sovrummet med vill säga, om du längtar efter en kärleksfull partner är detta också ett sätt att med kristallernas energi bjuda in din rätta partner i ditt sovrum.

Vill du sova bättre placera en Blå kalcit vid sängen och en Hematit i varje hörn på fotändan av din säng, under bäddmadrassen. Kalciten ger dig lugn, är avstressande och tar bort onödiga grubblande tankar. Hematiten jordar dig och hjälper dig att hålla dig på plats, koppla av, vilket ger dig en lite djupare rofylld sömn. Har du elektronik i sovrummet placera en Sodalit eller Shungnit mellan dig och elektroniken för att minska strålningen.

Vardagsrummet

Rökksvart är bra om det är oro eller konflikter i hemmet, den hjälper dig att ta udden av dem och istället ger hemmet en lugnande energi. 

Rosenkvarts för att skapa kärlek mellan dem som bor i huset och en Ametist för att den ger healing. 

Shungnit eller Sodalit för att skydda mot elektroniken , lägg en rad mellan soffan och teven.

Kristaller för hemmet

Rökksvart är bra om det är oro eller konflikter i hemmet, den hjälper dig att ta udden av dem och istället ger hemmet en lugnande energi. 

Rosenkvarts för att skapa kärlek mellan dem som bor i huset och en Ametist för att den ger healing. 

Shungnit eller Sodalit för att skydda mot elektroniken , lägg en rad mellan soffan och teven.

Kristaller för god ekonomi

Pyrit är en kristall som är  en riktig penga magnet och känd för att locka till sig pengar. Den ger dig också en lättsammare relation till dina pengar, så du kan släppa oron.

Grön Aventurin är en sten som hjälper din attrahera pengar , det är en riktig lycko och framgångs sten som ger dig motivation och kreditivet. Ett måste för att nå dina ekonomiska mål.

Citrin är en sten som skapar överflöd och välstånd. Den hjälper dessutom dig att behålla det. När du manifestera det du önskar ha en citrin med dig. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning.

Stenar för kärlek 

Rosenkvarts öppnar hjärtat och främjar vår kapacitet för villkorslös kärlek och ömhet. Den skänker tröst och lär oss att kärleken finns i oss själva.

Rodonit kallas ibland också kärlekens sten, då den har kontakt med universums kärleksfulla energier och hjälper oss lyssna till våra möjligheter inom kärlekens område.

Boswanaagat sägs kunna skapa kärleksmagi ,genom att vi vågar vara oss själva

Flower agat har en kvinnlig mjuk energi som är en bra hjälp vid kärlek den hjälper dig öppna ditt sinna för glädje, kärlek och passion.

Rosa kalcit är en sten för att bosta kärleken till dig själv, den hjälper dig att förstå att du är fantastik, underbar och unik för den du är