Sovrummet

Här behöver du se upp så inte stenarna stör din sömn, använd inte högfrekventa stenar eller ha dom under kudden. Ha heller några få utvalda stenar. Råa, tumlade, klot eller spetsar som inte pekar mot dig , men undvik pyramider i sovrummet.

I sovrummet vill vi ha kärleksfulla lugna energier som skapar harmoni. En Ametist och en Rosenkvarts gärna råa placerade bredvid varenda ger ditt sovrum en kärleksfull energi och balans i ditt samliv, om du har en parten att dela sovrummet med vill säga, om du längtar efter en kärleksfull partner är detta också ett sätt att med kristallernas energi bjuda in din rätta partner i ditt sovrum.

Vill du sova bättre placera en Blå kalcit vid sängen och en Hematit i varje hörn på fotändan av din säng, under bäddmadrassen. Kalciten ger dig lugn, är avstressande och tar bort onödiga grubblande tankar. Hematiten jordar dig och hjälper dig att hålla dig på plats, koppla av, vilket ger dig en lite djupare rofylld sömn. Har du elektronik i sovrummet placera en Sodalit eller Shungnit mellan dig och elektroniken för att minska strålningen.