Här finner du referenser från mina klienter. Både från privata möten, kurser och workshops.

Hej och varmt tack för en fin vägledning till bättre självkänsla <3 Jag kommer fortsätta att använda dessa verktyg för att utveckla och rota en ny bättre självkänsla. Meditationerna har hjälpt mer än jag trodde trots att de varit korta - väldigt avslappnande. Bra vägledande frågor att reflektera över, kräver att man gläntar på dörrar som varit stängda och låsta länge -Tack!!

Mvh Annica (E-kurs Hitta din livskraft, stärk din självkänsla)

Tack för idag hon mår så himla bra och full med hopp märkte jag denna healing ska jag prova nästa gång , den verkligen gjorde susen och hon ser framemot nästa healing  tack att du kunde fixa en tid åt min vän

Gucci

Hedvik jag är glad att du har hjälpt mig så att det funkar lite bättre för mig på jobbet, just det där med att acceptera saker som de är och istället fokusera på att tex hitta ett nytt jobb el gå på kurs och lära sig nya saker. Du är så duktig på att få en att tänka på ett bättre sätt.

Martin

Kan varmt rekommendera e-kursen "Hitta din livskraft och stärk din självkänsla" som Hedvik har. På ett jordnära och varmt sätt guidar hon oss deltagare till att bli snällare mot oss själv. Att se det positiva och kärleksfulla och bli mer medvetet närvarande och sätta oss själv i första hand, för att stärkas och utvecklas.

Tack Hedvik /Eva 💖

Det var så bra första gången för mig Qi gong du är så duktig Hedvik Madsen flera skulle prova på kan rekomoderat detta varmt.

Lisbeth

Igår var jag på ett besök hos livskraft för andlig coachning. Kan varmt rekommendera Hedvik

Ewalena

Jag har blivit livscochad av Hedvik 3 ggr. Hedvik är underbar som coach och person. Hon ifrågasätter och får en att tänka i andra banor. Jag har gått på meditationer, healing, änglakortsläsning. Jag rekommenderar verkligen Hedvik.
Kram Anna-Lena

Hedvik är en underbar person som ger positiv energi och får mig alltid att känna mig lugn och avslappnad efter ett besök.Jag har både prövat healing,kortläggning, olika helgkurser och nu går jag på livscoachmöten som har gett mig väldigt mycket mentalt.
Perfekt att få verktyg till att få en bättre framtid med hjälp att tänka och agera annorlunda än förut.
Jag kan verkligen rekommendera att gå till Hedvik.
Jag har varit supernöjd med alla möten jag varit på.

Pernilla

Jag har nu blivit coachad av Hedvik tre gånger. Hon har en förmåga att ställa de rätta frågorna så jag som klient utvecklas. Jag hade relationsproblem och ville även komma vidare i mitt arbetsliv. Hon fick mig att se klart på minna tidigare mönster och då kunde jag även arbeta med dem och göra en förändring. Jag har nu lättare att se att jag är den viktigaste personen i mitt liv. Hon jobbar med en värme, genuint intresse och otroligt närvaro, därför jag kan varmt rekommendera Hedviks Livskraft.

Kvinna 40+

Hej att få träffa dig har gjort mig gott ,du är så lugn och sansad = trygghet ,jag känner mig mycket lugnare och tillfreds med mig själv sen jag började hos dig .Har lärt mig att tänka annorlunda, hetsar inte upp mig på samma sätt som förrut . Släpper mer och mer på mitt kontrollbehov så skönt .Kommer höra av mig för fler träffar  tack snälla du är superduktig !!

kram från Åsa